viernes, 22 de marzo de 2013

Maillot 2013...

Después de valorar que deberíamos seguir una linea más fija en nuestros diseños de maillot comentamos que estaría bien hacer un diseño reconocible de "marca" mortirolera asi que tenemos unas nuevas propuestas. Espero que os guste.  Ya me comentareis que versión os apetece más.


4 comentarios:

  1. Hecho de menos el arcoiris.

    ResponderEliminar
  2. A mi també m'agrada l'arco iris!! però queda guapo amb fons blanc... amb aquests colors potser és difícil combinar... si he de triar entre aquests em quedo amb el groc (però amb les franges verticals també grogues!)
    Potser a la màniga on no hi ha la "M" si que hi podria anar una banda amb l'arcoiris....no??? (sobretot amb el disseny groc, combina prou bé...)

    Visca l'arcoiris!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. carni:
    hola maricas, feina mes d'un any que no entrava al bloc, i tenia ganas.
    els disenys tots de puta mare alex, pero veig que a tothom li agrada mes el primer, el blanc, pero ningu te collons de dir-ho, tranquils que franco esta mort(gabi"con cariño"), i es pot dir les coses sense problema. podem fer una sondeo, a veure quina guanya. Alex jo se que tu no te "cabreas" ja que els 2 disenys son teus. El que hauries de fer es pillar de cada diseny 2 mallots per tu i no pagar-los, ja que tel's curres.
    deuuuuuuu

    ResponderEliminar
  4. Hola Carni, ja et trovavem a faltar per aquí!!!
    La veritat és que aquesta vegada he volgut ser jo el que ha fet de "franco", sé que a tots us agradava més el maillot "blanc/campió del món", però donant-li voltes al tema i desprès dels comentaris sobre la falta d´una imatge més clara i definida de la marca "Mortirolos" he decidit (unilateralment!) tirar pel dret e imposar el maillot que a mi m´agrada més. Així que aquest és el peatge per contracta a un dissenyador dels bons com jo ; )

    I pel fet de pagar els maillots, merci titu per pensar-hi però ningú m´obliga a fer els dissenys així que ja ho assumeixo sense problemes!!!

    Pedals&Disseny a topeeee!!!

    ResponderEliminar